Add new comment

Har nå lagd kaken, og unngikk at midten sank for mye ned ved å la kaken gradvis avkjøle seg. Altså komfyrdør såvidt åpen, til gradvis mer og la den stå å avkjøle seg sammen med ovnen (kuttet 5 minutter av steketiden for å kompensere). Til slutt inn i kjøleskapet for å bli helt kald så ikke sjokoladefyllet smelter når det spres på.

Avkjølte så sjokoladefyllet stivt i kjøleskap før smørte utover for å få et jevnt lag og unngå at det flyter til midten. (det må være skikkelig stivt, såvidt du kan bre det)

Neste gang skal jeg male nøttene enda finere, og også droppe hele nøtter på toppen. Passet ikke med svære ting å tygge til en myk kake. Sjokoladeflak er godt nok og også mer appetittelig.

Skal også prøve å blande hassel med mandler, og ha litt karamellsaus i kremen istedet for kaffe.

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.