
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Har nå lagd kaken, og unngikk at midten sank for mye ned ved å la kaken gradvis avkjøle seg. Altså komfyrdør såvidt åpen, til gradvis mer og la den stå å avkjøle seg sammen med ovnen (kuttet 5 minutter av steketiden for å kompensere). Til slutt inn i kjøleskapet for å bli helt kald så ikke sjokoladefyllet smelter når det spres på.
Avkjølte så sjokoladefyllet stivt i kjøleskap før smørte utover for å få et jevnt lag og unngå at det flyter til midten. (det må være skikkelig stivt, såvidt du kan bre det)
Neste gang skal jeg male nøttene enda finere, og også droppe hele nøtter på toppen. Passet ikke med svære ting å tygge til en myk kake. Sjokoladeflak er godt nok og også mer appetittelig.
Skal også prøve å blande hassel med mandler, og ha litt karamellsaus i kremen istedet for kaffe.