Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5364 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Nei, knekkebrødene blir absolutt ikke brente dersom du følger fremgangsmåten jeg beskriver. Det er jo greit å følge med litt også, for hvis deigen ikke er helt jevn, vil noen partier bli fortere ferdigstekt enn andre. Varmluft er nødvendig hvis du vil steke to plater samtidig - ellers må du bytte plassering på platene hele tiden eller steke en plate om gangen. Kan virkelig anbefale denne oppskriften! :-)