
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Det kunne gjerne stått litt mer spesifikt om disse bollene, merker jeg. Det er flere som har spurt om ting uten å få svar, så det er tydeligvis flere som ikke får til disse bollene helt. Selv har jeg lagd noen bedritne boller ut av den oppskriften her! Beklager, ikke for å være frekk, men for sånne som meg som f.eks. ikke har peil på baking så vet jeg jo ikke om det er forskjell på tørrgjær/ferskgjær eller helmelk og lettmelk i bakverk. Mine har liksom ikke "hevet seg" eller stekt noe særlig. Alt ble egentlig feil med dem.. Verdens beste kanelboller var det ikke!