Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5364 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Det kunne gjerne stått litt mer spesifikt om disse bollene, merker jeg. Det er flere som har spurt om ting uten å få svar, så det er tydeligvis flere som ikke får til disse bollene helt. Selv har jeg lagd noen bedritne boller ut av den oppskriften her! Beklager, ikke for å være frekk, men for sånne som meg som f.eks. ikke har peil på baking så vet jeg jo ikke om det er forskjell på tørrgjær/ferskgjær eller helmelk og lettmelk i bakverk. Mine har liksom ikke "hevet seg" eller stekt noe særlig. Alt ble egentlig feil med dem.. Verdens beste kanelboller var det ikke!