Add new comment

Hei. Ikke min oppskrift, men svarer likevell. Min mor har bakt disse med både tørr/ferskgjær og hel/lett melk, alt etter hva hun hadde i skapet. Hun sa det ble nesten ingen forskjell. Hvis deigen ikke hever seg kan det være at man har brukt for varm væske, da drepes gjæren. For kald væske og heving i kaldt rom kan også stoppe hevingen. Jeg bruker et digitalt termometer i væsken for å se hvor varm den er, det kan være lurt for oss som ikke er så drevet i gjærbakst. Jeg anbefaler å lese disse gode tipsene på denne lenken her http://trinesmatblogg.no/baketips/. Det har hjulpet meg mye :) Baker disse nå og de ble kjempegode. Jeg brukte fersk gjær og helmelk. Jeg hadde ca 34 grader på væsken og hevet de i romtemperatur. Lykke til videre med bakingen.

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.