Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5364 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei. Ikke min oppskrift, men svarer likevell. Min mor har bakt disse med både tørr/ferskgjær og hel/lett melk, alt etter hva hun hadde i skapet. Hun sa det ble nesten ingen forskjell. Hvis deigen ikke hever seg kan det være at man har brukt for varm væske, da drepes gjæren. For kald væske og heving i kaldt rom kan også stoppe hevingen. Jeg bruker et digitalt termometer i væsken for å se hvor varm den er, det kan være lurt for oss som ikke er så drevet i gjærbakst. Jeg anbefaler å lese disse gode tipsene på denne lenken her http://trinesmatblogg.no/baketips/. Det har hjulpet meg mye :) Baker disse nå og de ble kjempegode. Jeg brukte fersk gjær og helmelk. Jeg hadde ca 34 grader på væsken og hevet de i romtemperatur. Lykke til videre med bakingen.