
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei. Ikke min oppskrift, men svarer likevell. Min mor har bakt disse med både tørr/ferskgjær og hel/lett melk, alt etter hva hun hadde i skapet. Hun sa det ble nesten ingen forskjell. Hvis deigen ikke hever seg kan det være at man har brukt for varm væske, da drepes gjæren. For kald væske og heving i kaldt rom kan også stoppe hevingen. Jeg bruker et digitalt termometer i væsken for å se hvor varm den er, det kan være lurt for oss som ikke er så drevet i gjærbakst. Jeg anbefaler å lese disse gode tipsene på denne lenken her http://trinesmatblogg.no/baketips/. Det har hjulpet meg mye :) Baker disse nå og de ble kjempegode. Jeg brukte fersk gjær og helmelk. Jeg hadde ca 34 grader på væsken og hevet de i romtemperatur. Lykke til videre med bakingen.