
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Noen ting som man må være obs på er: gjæren må løses opp i vesken som skal ha ca 37 grader. Hell så vesken oppi i de tørre ingrediensene. Om du har fulgt oppskriften helt nøyaktig med tanke på mengder så må du tilsette ekstra mel når du knar deigen på kjøkkenbenken, husk at deigen blir smidig når den knas, så ikke tilsett for nye mel, prøv deg heller frem med litt og litt mens du knar. Noe annet som er viktig er at bollene får heve i romtemperatur eller litt varmere, hvertfall ikke kaldere enn romtemperatur.. utenom disse 2 tingene så er det egentlig å bruke sunn fornuft og være kreativ.