Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5364 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Noen ting som man må være obs på er: gjæren må løses opp i vesken som skal ha ca 37 grader. Hell så vesken oppi i de tørre ingrediensene. Om du har fulgt oppskriften helt nøyaktig med tanke på mengder så må du tilsette ekstra mel når du knar deigen på kjøkkenbenken, husk at deigen blir smidig når den knas, så ikke tilsett for nye mel, prøv deg heller frem med litt og litt mens du knar. Noe annet som er viktig er at bollene får heve i romtemperatur eller litt varmere, hvertfall ikke kaldere enn romtemperatur.. utenom disse 2 tingene så er det egentlig å bruke sunn fornuft og være kreativ.