Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5364 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Denne kaken har jeg lagd maaange ganger nå(den er jo fryktelig god og populær både hos voksne og barn :) ). Jeg følger oppskriften til punkt og prikke, men steketiden stemmer aldri, jeg må ha den i over dobbelt så lenge for at den ikke skal bli helt flytende. Har også prøvd den i flere forskjellige stekeovner, men den blir alltid stekt i kantene og på toppen, men helt rennende inni - ikke antydning til stekt engang. Har forsøkt å avkjøle den i ovnen, og å avkjøle den på benk, men det utgjør ingen forskjell. Hva kan det være jeg gjør feil hver eneste gang? Kan det stemme at det skal være 175grader C i 30 min?