 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hei Emilie, mascarponeost er en italiensk ferskost som selges i de aller fleste norske matbutikker. 250 g tilsvarer 1 pk. Se i hyllene der du finner vanlig kremost naturell, som du for øvrig også kan bruke, men da blir kremen littegrann syrligere enn om du bruker mascarponost.
Jeg har brukt muffinsformer med normal størrelse og får da 24 stk. Hvis du bruker store muffinsformer, må du øke steketiden. Sjekk med kakenål at muffinsene er helt gjennomstekte før du tar dem ut av ovnen. Med store muffins får du ikke effekten av at Oreo-øynene stikker litt ut på sidene av muffinsene, men det blir nok flotte cupcakes likevel :-)