Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5364 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Kan denne lages på "vanlig" måte, dvs uten sjokolade? Og hvordan blir det å blande vaniljekrem og vanlig krem tror du?
Lurer også på om det er mulig å lage panna cotta og og pavlova med sukrin/sukrinmelis? Hvordan blir det? Og hvis jeg skal lage miniversjoner av de to nevnte, altså kun til en person, hvor mye egg/sukrinmelis (til pavlova) og fløte/sukrinmelis (til panna cotta) må jeg beregne?