Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5364 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Første gangen jeg lagde sjokoladepavlova lagde jeg denne fra samme side:
http://www.detsoteliv.no/oppskrift/sjokoladepavlova-med-bringebaer
Der fulgte jeg oppskriften slavisk, og det ble hard kjeks. I går lagde jeg denne langpanne oppskriften, og endelig fikk jeg det til. Jeg pisket marengsen lenger enn i oppskriften (ca.30-40 min), også reduserte jeg steketiden til 1 time og 15 min. Neste gang tenker jeg det holder med 1 time.
Det må være feil i oppskriften at man skal steke marengsbunnen i 2 timer? Eventuelt kommer det kanskje an på hva slags ovn man har?