Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5364 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Siden det Jordbær- og Champagnesyltetøyet var uforskammet dyrt (129 kroner per glass!) er det på sin plass å minne om at å lage slikt syltetøy selv er gjort mens den første kakebunnen står i ovnen. Man skal jo uansett åpne en flaske Champagne evt. musserende for å lage lake til dynking av kaken, så å lage syltetøyet selv er en smal sak.
Bruk 500 jordbær og 200 gram sukker, 1 dl Champagne (den kan gjerne være kokt inn fra 2 dl for å gjøre smaken litt tydeligere) og 3-4 ts Certo. Vask og del opp jordbærene. Bland sukker og Certo godt og rør ut i Champagnen, ha bærene oppi. Kok opp og la det koke i 10 minutter. Stavmiks syltetøyet og bruk det akkurat som kjøpesyltetøyet i oppskriften.