
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Siden det Jordbær- og Champagnesyltetøyet var uforskammet dyrt (129 kroner per glass!) er det på sin plass å minne om at å lage slikt syltetøy selv er gjort mens den første kakebunnen står i ovnen. Man skal jo uansett åpne en flaske Champagne evt. musserende for å lage lake til dynking av kaken, så å lage syltetøyet selv er en smal sak.
Bruk 500 jordbær og 200 gram sukker, 1 dl Champagne (den kan gjerne være kokt inn fra 2 dl for å gjøre smaken litt tydeligere) og 3-4 ts Certo. Vask og del opp jordbærene. Bland sukker og Certo godt og rør ut i Champagnen, ha bærene oppi. Kok opp og la det koke i 10 minutter. Stavmiks syltetøyet og bruk det akkurat som kjøpesyltetøyet i oppskriften.