Add new comment

Siden det Jordbær- og Champagnesyltetøyet var uforskammet dyrt (129 kroner per glass!) er det på sin plass å minne om at å lage slikt syltetøy selv er gjort mens den første kakebunnen står i ovnen. Man skal jo uansett åpne en flaske Champagne evt. musserende for å lage lake til dynking av kaken, så å lage syltetøyet selv er en smal sak.

Bruk 500 jordbær og 200 gram sukker, 1 dl Champagne (den kan gjerne være kokt inn fra 2 dl for å gjøre smaken litt tydeligere) og 3-4 ts Certo. Vask og del opp jordbærene. Bland sukker og Certo godt og rør ut i Champagnen, ha bærene oppi. Kok opp og la det koke i 10 minutter. Stavmiks syltetøyet og bruk det akkurat som kjøpesyltetøyet i oppskriften.

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.