Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5364 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Her har du bommet på temperatur, Anne. Du må ikke avkjøle den smeltede gelatinen for mye. Videre må du helle gelatinen i en tynn stråle i skyrblandingen mens du rører hele tiden, og ikke ha skyrblandingen i gelatinen. Dette gjelder alle ganger man lager fromasj og vil unngå at gelatinen klumper seg eller lager gelatintråder i fromasjen. Pisket krem blandes i til slutt.
Bare litt øvelse som skal til, så blir du mester på dette :-) Gi kaken et nytt forsøk!