
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Når jeg laget denne, ble skyr-blandingene ganske tykke. Jeg måtte bruke slikkepott for å bre blandingen i formen, dvs jeg fikk ikke den utrolig fine glatte flaten som du gjorde på kirsebærblandingen på toppen. Lurer på om du har noen ide på hva jeg kan ha gjort feil?
Blandet skyr+melis kjapt med mikser, før jeg helte i smeltet avkjølt gelatin og deretter blandet jeg inn pisket kremfløte til slutt... Har ikke smakt kaken enda (snart klar), men håper for all del det ikke er gelatinen som har klumpet seg, virket ikke sånn mens jeg laget ihvertfall.