Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5364 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Når jeg laget denne, ble skyr-blandingene ganske tykke. Jeg måtte bruke slikkepott for å bre blandingen i formen, dvs jeg fikk ikke den utrolig fine glatte flaten som du gjorde på kirsebærblandingen på toppen. Lurer på om du har noen ide på hva jeg kan ha gjort feil?
Blandet skyr+melis kjapt med mikser, før jeg helte i smeltet avkjølt gelatin og deretter blandet jeg inn pisket kremfløte til slutt... Har ikke smakt kaken enda (snart klar), men håper for all del det ikke er gelatinen som har klumpet seg, virket ikke sånn mens jeg laget ihvertfall.