Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5364 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Nå kommer jeg garantert med verdens dummeste spørsmål. Jeg har aldri brukt gelatin før, så har et par spørsmål angående det.
Skal man ta gelatinen ut av det kalde vannet når man skal ha det i mikroen eller skal skålen med både vann og gelatin varmes?
Skal man da eventuelt ha vannet med den smeltede gelatinen opp i fromasjen eller kun gelatinen?
Haha, blir helt flau på mine vegne!
Håper på svar da jeg tenkte å servere denne i familieselskap nå i uken :-)