
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Nå kommer jeg garantert med verdens dummeste spørsmål. Jeg har aldri brukt gelatin før, så har et par spørsmål angående det.
Skal man ta gelatinen ut av det kalde vannet når man skal ha det i mikroen eller skal skålen med både vann og gelatin varmes?
Skal man da eventuelt ha vannet med den smeltede gelatinen opp i fromasjen eller kun gelatinen?
Haha, blir helt flau på mine vegne!
Håper på svar da jeg tenkte å servere denne i familieselskap nå i uken :-)