
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei Karolina, bra at du spør for det er sikkert noen andre som lurer på det samme :-)
Først legger du gelatinplatene i bløt i kaldt vann. Etter noen minutter blir de bløte. Da klemmer du ut vannet (men gelatinplatene vil fortsatt kjennes våte) og har bare de bløte gelatinplatene i en kopp. Så smelter du de våte gelatinplatene i koppen i mikroen, men uten vannet som de ble bløtlagt i. Det tar bare noen få sekunder for at gelatinplatene skal bli flytende. Ha dette i skyrblandingen mens du rører hele tiden for å unngå gelatintråder i fromasjblandingen.
Bløtleggingsvannet skal altså ikke brukes i kaken.
Lykke til og håper du blir fornøyd med kaken :-)