Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5364 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei Karolina, bra at du spør for det er sikkert noen andre som lurer på det samme :-)
Først legger du gelatinplatene i bløt i kaldt vann. Etter noen minutter blir de bløte. Da klemmer du ut vannet (men gelatinplatene vil fortsatt kjennes våte) og har bare de bløte gelatinplatene i en kopp. Så smelter du de våte gelatinplatene i koppen i mikroen, men uten vannet som de ble bløtlagt i. Det tar bare noen få sekunder for at gelatinplatene skal bli flytende. Ha dette i skyrblandingen mens du rører hele tiden for å unngå gelatintråder i fromasjblandingen.
Bløtleggingsvannet skal altså ikke brukes i kaken.
Lykke til og håper du blir fornøyd med kaken :-)