Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5364 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei Siv, nei det er ikke annerledes med bringebær. Det er flere måter å gjøre dette på og jeg vet at sukkeret også kan has i glasset uten å løse det opp først når man lager bringebærlikør. Det anbefaler jeg dessuten å gjøre for å fylle opp glasset helt til slutt for at det skal bli tett.
Hører forresten gjerne din oppskrift på kirsebærlikør, har veldig lyst til å lage det også :-)