
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hvis du ikke skal spise opp syltetøyet fort, må du sterilisere Norgesglassene og gummiringene; dette gjør du ved å koke dem i 10 minutter. Hvis du ikke gjør dette, kommer det etter en stund mugg på toppen, samt at bærene begynner å gjære. Dersom du steriliserer glass, lokk, og gummiringer, kan du oppbevare syltetøyet lenge; hvor lenge vet jeg ikke; kanskje noen andre kan svare på dette. (Når mor og mormor hadde hatt syltetøyet på glass, helte de syltevoks på toppen, for at det ikke skulle komme luft til syltetøyet før det skulle brukes.) Dette funker bra! Hilsen John Karsten.