Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5368 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hvis du ikke skal spise opp syltetøyet fort, må du sterilisere Norgesglassene og gummiringene; dette gjør du ved å koke dem i 10 minutter. Hvis du ikke gjør dette, kommer det etter en stund mugg på toppen, samt at bærene begynner å gjære. Dersom du steriliserer glass, lokk, og gummiringer, kan du oppbevare syltetøyet lenge; hvor lenge vet jeg ikke; kanskje noen andre kan svare på dette. (Når mor og mormor hadde hatt syltetøyet på glass, helte de syltevoks på toppen, for at det ikke skulle komme luft til syltetøyet før det skulle brukes.) Dette funker bra! Hilsen John Karsten.