
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Uanstett oppskrift, det er pektininnholdet som får syltetøyet til å tykne. Søte, myke modne bær inneholder lite pektin. Derfor bør man for eksempel plukke rips og solbær før de blir helt modne hvis man skal koke syltetøy eller gele. Min regel er å aldri lage syltetøy, gele eller marmelade uten et lager med pektin i skapet. Tykner ikke syltetøyet er det bare å tilsette mer pektin.
Blåbærsaft er jo også godt, hvis man mangler pektin, og svenskene elsker sine bærsupper, tyknet med potetmel vil jeg tro.
Skal man allikevel fryse bærene er koking unødvendig. Rørte bær er jo mye bedre (da tykner man det med frysepulver). Fordelen med pektin og frysepulver er at man kan redusere sukkermengden og fortsatt få god konsistens.