 
									  
				
				
			Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hei!
Tusen takk for en veldig bra blogg!
Jeg har nå prøvd denne oppskriften, og gleder meg veldig til å smake! Da jeg tok ut kaken etter 3 timer på 120 grader, så kaken helt super ut. Men etter 10 min så begynte kaken å sprekke, nå som den har stått en stund i kjøleskapet (6 timer), så er sprekken dessverre blitt ganske stor. Ikke at det har noe å si på smaken, men hva kan jeg gjøre annerledes neste gang slik at jeg unngår dette? Steke lenger? Kortere? Lavere temp? Med en vanlig kake er det lett å sjekke om den er ferdig, hvordan vet jeg det med denne type kake?
Mvh Øyvind