Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5368 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Tar meg den frihet å svare her: kremfløten blir til smør dersom du pisker den før lenge. Det er bare å følge med og stoppe piskingen før det skjer. Om du vil ha blåbærene som pynt oppå ostefyllet, og ikke inni, må du vente til ostefyllet har stivnet. Jeg har laget en lignende ostekake tidligere, og pleier å legge på den siste geleen med en spiseskje for å unngå at den roter opp ostemasse. Tømte de første gangene og det gikk ikke bra.
Jeg lager etter denne oppskriften for første gang nå. Det blir spennende å smake kanelen og blåbærgeleen! Takk!:-)