 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hei Ingrid, det er jo litt vanskelig å forklare konsistensen med ord, skulle vel egentlig vist konsistensen på video... :-)
Konsistensen skal ikke bli så sirupsaktig at den ligner på tykk, brun sirup som man får kjøpt i butikken, men seigere og mer klissete enn før det begynte å koke. Når man tilsetter kokosen, sveller kokosen opp og blandingen tykner. Du gjorde sikkert helt rett, håper du testet å tilsette kokosen og at du ble fornøyd med resultatet.