Add new comment

Baileystrøfler

Annonse

Her har du noen luksuriøse sjokoladetrøfler med smak av likøren Baileys. Baileys finnes jo etter hvert i flere ulike smaksvarianter, og disse lekre konfekttrøflene kan lages med alle av dem.

 

 

Den glamorøse stilen kommer av gullfargen på kulene. Gullglitteret får du ved å rulle sjokoladetrøflene i gullfarget kakestøv fra Mill & Mortar. Kakestøvet finnes også i fargene sølv og bronse.

Et av de stiligste kakeproduktene jeg har sett!

 

 

Baileyskulene har lang holdbarhet, så disse kan du ha både gjennom julen og til nyttårsaften!  Smile

 

 

Ingredienser:

♥ 1 dl kremfløte
♥ 250 g mørk sjokolade
♥ 0,5 dl Baileys

Pynt:
♥ gullfarget kakestøv (se tips)

 

Fremgangsmåte:

Kok opp fløten i en liten kjele. Ta kjelen av platen, og ha i sjokoladen oppdelt i biter. La sjokoladen smelte i den varme fløten.

Rør deretter inn Baileys.

Ha kjelen i kjøleskapet over natten, slik at sjokolademassen stivner.

Trill kuler av sjokolademassen med hendene (dette er klissete, så du må vaske hendene ofte). Rull kulene i gullfarget kakestøv.

Sett sjokoladetrøflen i kjøleskapet til de har stivnet.

 

 


Tips:

♥ Baileystrøflene kan også rulles i melis eller kakao, men ingenting slår gullfarget kakestøv når det gjelder konfekt. Kakestøvet til det danske merket Mill & Mortar fås etter hvert kjøpt i flere av de store, norske matbutikkene. Se blant annet i butikkene til Meny. Hvis du vil vite hvor du kan kjøpe produktet der du bor, kan du sende en mail til den norske forhandleren Oluf Lorentzen AS på adressen firmapost@oluf.no - de er utrolig behjepelige og flinke til å svare raskt! 

♥ Baileystrøflene bør oppbevares kjølig så de ikke blir klissete. De holder seg gode i flere uker.

 


Lekker konfekt med nydelig smak av Baileys!


♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Baileystrøfler
Ingredienser

♥ 1 dl kremfløte
♥ 250 g mørk sjokolade
♥ 0,5 dl Baileys

Pynt:
♥ gullfarget kakestøv (se tips)

Fremgangsmåte

Kok opp fløten i en liten kjele. Ta kjelen av platen, og ha i sjokoladen oppdelt i biter. La sjokoladen smelte i den varme fløten.

Rør deretter inn Baileys.

Ha kjelen i kjøleskapet over natten, slik at sjokolademassen stivner.

Trill kuler av sjokolademassen med hendene (dette er klissete, så du må vaske hendene ofte). Rull kulene i gullfarget kakestøv.

Sett sjokoladetrøflen i kjøleskapet til de har stivnet.

Tips

♥ Baileystrøflene kan også rulles i melis eller kakao, men ingenting slår gullfarget kakestøv når det gjelder konfekt. Kakestøvet til det danske merket Mill & Mortar fås etter hvert kjøpt i flere av de store, norske matbutikkene.

♥ Baileystrøflene bør oppbevares kjølig så de ikke blir klissete. De holder seg gode i flere uker.

19 comments

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.