 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Annonse
Her har du noen luksuriøse sjokoladetrøfler med smak av likøren Baileys. Baileys finnes jo etter hvert i flere ulike smaksvarianter, og disse lekre konfekttrøflene kan lages med alle av dem.

Den glamorøse stilen kommer av gullfargen på kulene. Gullglitteret får du ved å rulle sjokoladetrøflene i gullfarget kakestøv fra Mill & Mortar. Kakestøvet finnes også i fargene sølv og bronse.
Et av de stiligste kakeproduktene jeg har sett!

Baileyskulene har lang holdbarhet, så disse kan du ha både gjennom julen og til nyttårsaften! :)

Ingredienser:
♥ 1 dl kremfløte
	♥ 250 g mørk sjokolade
	♥ 0,5 dl Baileys
Pynt:
	♥ gullfarget kakestøv (se tips)
Fremgangsmåte:
Kok opp fløten i en liten kjele. Ta kjelen av platen, og ha i sjokoladen oppdelt i biter. La sjokoladen smelte i den varme fløten.
Rør deretter inn Baileys.
Ha kjelen i kjøleskapet over natten, slik at sjokolademassen stivner.
Trill kuler av sjokolademassen med hendene (dette er klissete, så du må vaske hendene ofte). Rull kulene i gullfarget kakestøv.
Sett sjokoladetrøflen i kjøleskapet til de har stivnet.

	Tips:
♥ Baileystrøflene kan også rulles i melis eller kakao, men ingenting slår gullfarget kakestøv når det gjelder konfekt. Kakestøvet til det danske merket Mill & Mortar fås etter hvert kjøpt i flere av de store, norske matbutikkene. Se blant annet i butikkene til Meny. Hvis du vil vite hvor du kan kjøpe produktet der du bor, kan du sende en mail til den norske forhandleren Oluf Lorentzen AS på adressen firmapost@oluf.no - de er utrolig behjepelige og flinke til å svare raskt!
♥ Baileystrøflene bør oppbevares kjølig så de ikke blir klissete. De holder seg gode i flere uker.

	Lekker konfekt med nydelig smak av Baileys!
	♥ ♥ ♥ ♥ ♥
 

♥ 1 dl kremfløte
♥ 250 g mørk sjokolade
♥ 0,5 dl Baileys
Pynt:
♥ gullfarget kakestøv (se tips)
Kok opp fløten i en liten kjele. Ta kjelen av platen, og ha i sjokoladen oppdelt i biter. La sjokoladen smelte i den varme fløten.
Rør deretter inn Baileys.
Ha kjelen i kjøleskapet over natten, slik at sjokolademassen stivner.
Trill kuler av sjokolademassen med hendene (dette er klissete, så du må vaske hendene ofte). Rull kulene i gullfarget kakestøv.
Sett sjokoladetrøflen i kjøleskapet til de har stivnet.
♥ Baileystrøflene kan også rulles i melis eller kakao, men ingenting slår gullfarget kakestøv når det gjelder konfekt. Kakestøvet til det danske merket Mill & Mortar fås etter hvert kjøpt i flere av de store, norske matbutikkene.
♥ Baileystrøflene bør oppbevares kjølig så de ikke blir klissete. De holder seg gode i flere uker.
19 comments