Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Always & forever!
*heart*

Lag nydelig sjokoladepudding til helgen!

Oppskriften gir 4 porsjoner.

Ingredienser:
♥ 5 dl kremfløte
♥ 1 dl sukker
♥ 200 g kokesjokolade
♥ 3 plater gelatin
Pynt:
♥ 2,5 dl kremfløte
♥ små sjokoladehjerter eller annen sjokoladepynt
Fremgangsmåte:
Start med å legge gelatinplatene i bløt i kaldt vann.
Kok opp kremfløte og sukker i en kjele. Ta kjelen av platen. Klem vannet ut av gelatinplatene og løs dem opp i den varme fløten. Tilsett deretter oppdelt kokesjokolade. La sjokoladen smelte i den varme fløten og rør blandingen jevn.
Fordel sjokoladefløten i 4 dessertskåler eller -glass og sett dem i kjøleskapet over natten (eller i minst 4 timer) så sjokoladepuddingen stivner.
Pynt med pisket krem og sjokoladepynt.


Tips:
♥ Sjokoladepuddingen kan fint lages dagen i forveien, med den piskede kremen bør helst være helt fersk!
♥ Se også Sjokolade-panna cotta med konjakk og Panna cotta med melkesjokolade.

... Utrolig populær dessert hos både store og små! *yum*


*heart* Ønsker deg en fin helg!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ 5 dl kremfløte
♥ 1 dl sukker
♥ 200 g kokesjokolade
♥ 3 plater gelatin
Pynt:
♥ 2,5 dl kremfløte
♥ små sjokoladehjerter eller annen sjokoladepynt
Start med å legge gelatinplatene i bløt i kaldt vann.
Kok opp kremfløte og sukker i en kjele. Ta kjelen av platen. Klem vannet ut av gelatinplatene og løs dem opp i den varme fløten. Tilsett deretter oppdelt kokesjokolade. La sjokoladen smelte i den varme fløten og rør blandingen jevn.
Fordel sjokoladefløten i 4 dessertskåler eller -glass og sett dem i kjøleskapet over natten (eller i minst 4 timer) så sjokoladepuddingen stivner.
Pynt med pisket krem og sjokoladepynt.
♥ Sjokoladepuddingen kan fint lages dagen i forveien, med den piskede kremen bør helst være helt fersk!
3 comments