Brukere online: 0
Brukere i dag: 1
Brukere siste 7 dager: 2
For Chocolate lovers! *heart*

Noe å kose seg med til helgen kanskje...? :)
Oppskriften gir 4 porsjoner.
Ingredienser:
♥ 5 dl kremfløte
♥ 0,5 dl sukker
♥ 250 g melkesjokolade
♥ 3 plater gelatin
Pynt:
♥ 2 dl kremfløte
♥ 1 ts vaniljesukker
♥ raspet sjokolade
♥ noen jordbær
Fremgangsmåte:
Start med å legge gelatinplatene i bløt i kaldt vann.
Kok opp kremfløte og sukker i en kjele. Ta kjelen av platen. Klem vannet ut av gelatinplatene og løs dem opp i den varme fløten. Tilsett deretter oppdelt melkesjokolade. La sjokoladen smelte i den varme fløten og rør blandingen jevn.
Fordel sjokoladefløten i 4 dessertskåler og sett dem i kjøleskapet over natten (eller i minst 4 timer) så panna cottaen stivner.
Pynt med pisket krem som er smaksatt med litt vaniljesukker, raspet sjokolade og friske jordbær.

Tips:
♥ Desserten lages gjerne dagen i forveien, men pynt med pisket krem og jordbær på serveringsdagen slik at kremen smaker helt fersk.

♥ Se også oppskrift på Panna cotta med melkesjokolade og appelsin
Panna cotta med melkesjokolade er en mild sjokoladepudding som alle liker!

Frister du meg, så frister jeg deg... ;)

Uimotståelig god sjokoladedessert!

ENJOY!
♥ ♥ ♥ ♥

♥ 5 dl kremfløte
♥ 0,5 dl sukker
♥ 250 g melkesjokolade
♥ 3 plater gelatin
Pynt:
♥ 2 dl kremfløte
♥ 1 ts vaniljesukker
♥ raspet sjokolade
♥ noen jordbær
Start med å legge gelatinplatene i bløt i kaldt vann.
Kok opp kremfløte og sukker i en kjele. Ta kjelen av platen. Klem vannet ut av gelatinplatene og løs dem opp i den varme fløten. Tilsett deretter oppdelt melkesjokolade. La sjokoladen smelte i den varme fløten og rør blandingen jevn.
Fordel sjokoladefløten i 4 dessertskåler og sett dem i kjøleskapet over natten (eller i minst 4 timer) så panna cottaen stivner.
Pynt med pisket krem som er smaksatt med litt vaniljesukker, raspet sjokolade og friske jordbær.
♥ Desserten lages gjerne dagen i forveien, men pynt med pisket krem og jordbær på serveringsdagen slik at kremen smaker helt fersk.
Skriv ny kommentar