Panna cotta med melkesjokolade


For Chocolate lovers!  *heart*

 

Noe å kose seg med til helgen kanskje...?   :)

 

Oppskriften gir 4 porsjoner.

 

Ingredienser:

♥ 5 dl kremfløte
♥ 0,5 dl sukker
♥ 250 g melkesjokolade
♥ 3 plater gelatin

Pynt:
♥ 2 dl kremfløte
♥ 1 ts vaniljesukker
♥ raspet sjokolade
♥ noen jordbær

 

Fremgangsmåte:

Start med å legge gelatinplatene i bløt i kaldt vann.

Kok opp kremfløte og sukker i en kjele. Ta kjelen av platen. Klem vannet ut av gelatinplatene og løs dem opp i den varme fløten. Tilsett deretter oppdelt melkesjokolade. La sjokoladen smelte i den varme fløten og rør blandingen jevn.

Fordel sjokoladefløten i 4 dessertskåler og sett dem i kjøleskapet over natten (eller i minst 4 timer) så panna cottaen stivner.

Pynt med pisket krem som er smaksatt med litt vaniljesukker, raspet sjokolade og friske jordbær.

 

 

Tips:

♥ Desserten lages gjerne dagen i forveien, men pynt med pisket krem og jordbær på serveringsdagen slik at kremen smaker helt fersk.

 


 

♥ Se også oppskrift på Panna cotta med melkesjokolade og appelsin

 

 

Panna cotta med melkesjokolade er en mild sjokoladepudding som alle liker!

 

 

Frister du meg, så frister jeg deg...   ;) 

 

 

Uimotståelig god sjokoladedessert! 

 

 

ENJOY!

♥ ♥ ♥ ♥

Panna cotta med melkesjokolade
Ingredienser

♥ 5 dl kremfløte
♥ 0,5 dl sukker
♥ 250 g melkesjokolade
♥ 3 plater gelatin

Pynt:
♥ 2 dl kremfløte
♥ 1 ts vaniljesukker
♥ raspet sjokolade
♥ noen jordbær

Fremgangsmåte

Start med å legge gelatinplatene i bløt i kaldt vann.

Kok opp kremfløte og sukker i en kjele. Ta kjelen av platen. Klem vannet ut av gelatinplatene og løs dem opp i den varme fløten. Tilsett deretter oppdelt melkesjokolade. La sjokoladen smelte i den varme fløten og rør blandingen jevn.

Fordel sjokoladefløten i 4 dessertskåler og sett dem i kjøleskapet over natten (eller i minst 4 timer) så panna cottaen stivner.

Pynt med pisket krem som er smaksatt med litt vaniljesukker, raspet sjokolade og friske jordbær.

Tips

♥ Desserten lages gjerne dagen i forveien, men pynt med pisket krem og jordbær på serveringsdagen slik at kremen smaker helt fersk.

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift