Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5368 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei! Jeg holder på med denne kaken og tenkte på det du sa om friske bær på toppen. Vurderer å lage en tykk saus med bjørnebær som hovedingrediens og ha i "rutemønster" mellom lagene og på toppen (om du skjønner hva jeg mener?). Tror du fromasjen vil tåle det, eller vil den bli ødelagt og skille/blande seg med bjørnebærsausen? Skal selvfølgelig påføre sausen kald. Tusen takk for alle oppskriftene du legger ut! Bruker bloggen din utrolig mye:) hilsen Kristin