
Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Så enkelt med "dynegrøt"!
Jeg brukte metoden med 100 grader i ovnen, og det ble perfekt. Jeg lot den riktignok stå ca 10 minutter lenger, men det har ikke så mye å si. Det funker også på større porsjoner. Jeg brukte 3 dl ris og 1,5 liter melk. Brukte samme oppskrift som på pakken med Geisha grøtris.
Noen kommenterer med at grøten fremdeles er flytende etter en time i ovnen. Jeg tror det er viktig å koke grøten skikkelig opp før den settes i ovnen. Den må være helt gjennomvarm når den settes inn. Bruk dessuten en gryte som fordeler varmen godt. Jeg brukte lik gryte som på bildene.
Lykke til!