
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Har nå lagd og smakt på denne kaken. Idéen er god men kaka blir for "tung", den fruktige fromasjen klarer ikke å oppheve virkningen av den supertunge sjokoladekaka, det blir for mye av det meste; totalt 1.15 kg sukker (inkl melis), 400g sjokolade, 450g smør, kremfløte, rømme og smøreost. Det blir for mye av alt. Jeg hadde store forhåpninger til denne, men tror ikke jeg lager den mer.
Og 24 cm form?, jeg brukte 26cm og kaka ble så høy at den touchet lokket på kakeboksen.
Fromasjen er fin og jeg vurderer å bruke den i en lettere sjokoladekake.