 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Har nå lagd og smakt på denne kaken. Idéen er god men kaka blir for "tung", den fruktige fromasjen klarer ikke å oppheve virkningen av den supertunge sjokoladekaka, det blir for mye av det meste; totalt 1.15 kg sukker (inkl melis), 400g sjokolade, 450g smør, kremfløte, rømme og smøreost. Det blir for mye av alt. Jeg hadde store forhåpninger til denne, men tror ikke jeg lager den mer.
Og 24 cm form?, jeg brukte 26cm og kaka ble så høy at den touchet lokket på kakeboksen.
Fromasjen er fin og jeg vurderer å bruke den i en lettere sjokoladekake.