Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei!
Takk for at du deler oppskrift :-)
Da jeg lagde denne kaken, tok det myyyye lenger tid enn 15 minutter å få karamellfarge, og den ble liksom aldri ordentlig "tykk" sånn som jeg innbiller meg at den skulle vært. Karamellen ble veldig myk inni kaken, ikke fast som jeg trodde den skulle være.
Hva kan jeg ha gjort feil? Håper du kan gi meg noen tips.
Jeg brukte Nestlé sin søte kondenserte melk, Melange margarin og lys sirup.
Brukte en høy, ikke spesielt vid kjele, ikke teflon.
Jeg saltet forresten karamellmassen litt for å veie opp mot alt det søte, og det ble stor suksess!