
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei!
Takk for at du deler oppskrift :-)
Da jeg lagde denne kaken, tok det myyyye lenger tid enn 15 minutter å få karamellfarge, og den ble liksom aldri ordentlig "tykk" sånn som jeg innbiller meg at den skulle vært. Karamellen ble veldig myk inni kaken, ikke fast som jeg trodde den skulle være.
Hva kan jeg ha gjort feil? Håper du kan gi meg noen tips.
Jeg brukte Nestlé sin søte kondenserte melk, Melange margarin og lys sirup.
Brukte en høy, ikke spesielt vid kjele, ikke teflon.
Jeg saltet forresten karamellmassen litt for å veie opp mot alt det søte, og det ble stor suksess!