Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Etter å ha bakt noen kaker utifra oppskrifter fra bloggere som jeg antar er mye selvlærte... dere må påpeke at det er meget viktig med temperatur på smelting av sjokolade og lage karamell. Svak forsiktig varme på sjokoladen og karamellen kan man guffe på litt. Jeg brukte en time på denne karamellen da jeg var redd for å bruke for sterk varme.
Hvem som helst kan bli blogger, så detaljerte/riktige beskrivelser er viktig for at man skal være troverdig etc.