Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei, har også laget vaniljefromasj kake med bringebær. Lekker kake, men har gjort samme erfaring som gjentas i flere kommentarer. Nemlig at eggemassen klumper seg når den blandes med kremen.
Brukte tidligere å smelte gelantinen med litt vann over varm kokeplate. Noe som vil gjøre eggemassen litt tynnere, men muligens gjøre resultatet bedre og uten klumper. Glad for tilbakemelding.