Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Man må være veldig rask med fromasjen, da eggeblandingen stivner få sekund etter gelatinplatene has oppi.
Først pisker jeg eggeblandingen i 5 min mens gelatinplatene er i vann. Så pisker jeg kremfløten til stiv krem.
Så smelta jeg gelatinplatene i mikroen i 2 ts vann i noen få sekund, bare til det er lunka.
Så har jeg den smelta gelatinen i en tynn stråle i eggeblandingen samtidig som jeg pisker.
Så pisker jeg til slutt inn den ferdigpiska kremfløten.
Eggeblandingen klumper seg med en gang om man vender inn kremen, så jeg måtte til slutt piske den inn i eggeblandingen.
Da ble fromasjen både klumpfri, fin og luftig.
Lykke til! Nydelig kake.