
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Man må være veldig rask med fromasjen, da eggeblandingen stivner få sekund etter gelatinplatene has oppi.
Først pisker jeg eggeblandingen i 5 min mens gelatinplatene er i vann. Så pisker jeg kremfløten til stiv krem.
Så smelta jeg gelatinplatene i mikroen i 2 ts vann i noen få sekund, bare til det er lunka.
Så har jeg den smelta gelatinen i en tynn stråle i eggeblandingen samtidig som jeg pisker.
Så pisker jeg til slutt inn den ferdigpiska kremfløten.
Eggeblandingen klumper seg med en gang om man vender inn kremen, så jeg måtte til slutt piske den inn i eggeblandingen.
Da ble fromasjen både klumpfri, fin og luftig.
Lykke til! Nydelig kake.