Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Jeg steikte bunne n på 150 grader i midterste rille i en time, og da ble den lysebrun (lett svidd). Måtte lage bunnen på nytt, og varmet da opp til 200 grader og skrudde ned til 100 grader da jeg satte den inni, på nederste rille.
Uansett, skal i gang med sitronkremen nå, gleder meg til å smake :-)