Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5368 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei! Fantastisk oppskrift, har lagd den idag, kaka står i ovnen nå! Gleder meg til å smake:-) Kaka mi har nå stått i oven i 3 timer og 20 minutter men virker fortsatt ikke gjennomstekt. Det virker veldig blaut i konsistensen, den hadde ikke en skorpe en gang. Når jeg da tok en stikkprøve etterlot det et lite merke, men fortsatt ikke gjennomstekt. Har skrudd opp varmen litt fra 100 grader, for å få fortgang på det, men fortsatt lavt nok til at den ikke sprekker. Er det virkelig 100 grader den skal stå på? Tusen takk for oppskriften! Ha en flott sommerferie videre!!