
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei. Jeg forstod ikke viktigheten av en 2 mm. Det kan gjerne presiseres hvorfor. Og hullene man skal lage med gaflene har jeg skjønt skal stikke helt igjennom deigen, ikke bare prikke overflaten. Det kan gjerne også presiseres. Jeg varmet gelatinplatene i en kjele istedenfor, ellers gjorde jeg alt som stod for å lage kremfyllet, men gelatinen klumpet seg. Hvordan unngår man det?
Mvh Malene