 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Denne oppskriften er ikke nøyaktig nok. For det første er 2,5 dl mel for upresist. Mel bør alltid oppgis i gram, spesielt siden smør også ble oppgitt i gram. For det andre står det i oppskriften at du skal ta kjelen vekk fra platen når du putter smøret i med melk og vann. Vannbakkelsdeig skal "stekes" i kjelen, og det blir vanskelig å få til uten å ha den på platen. Resultatet blir derfor en for flytende deig som ikke hever seg under steking. Smaken er god men resultatet er ikke optimalt.