
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei, hvis du laget høye topper, så ble det høye topper når du steker de. Massen er ikke bløt, og du må sprøyte ut flate kaker, da er det også en fordel med malte mandler, slik at deigen går lett ut av sprøytetuten som ikke må være for stor åpning på. Jeg har laget disse nå, og de ble flotte :-)
Når den gule kremen skal lages, så bør ekte smør/evt. melange margarin stå ute slik at det ikke er helt kaldt, eggekremen bør være litt romtemperet bare, ikke varm, og så piske inn klump for klump med smør, så blir kremen fast og fin og fluffy, kan oppbevares kaldt til den skal brukes. Brukes smør/margarin som er smørbar rett fra kjøleskapet, så blir ikke kremen fast nok, så her må de faste typene til. Brukes laktosfritt smør/maragarin og fløte, så blir kakene både gluten og laktosefrie, og uten at det går ut over noe som helst. Hurra :-) Og de tiner på nulle komma svisj fra fryseren, så dette er supre kaker. Begrenser man litt størrelsen på kakene og mengden med fyll, så blir dette supre små en til to bits munnfuller.
Og da kan man som kjent ta flere.... ;-)