Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei.. har som tidligere nevnt problemer med å få denne kremen stiv, leser på andre sider at denne eggeblaningen må være avkjølt før en rører inn smøret i små terninger? Den savner jeg det står i oppskriften, om den da blir lettere å få stiv? De endte med jeg tok den i mikseren og tilsatte mer kaldt smør.. fikk den noenlude stiv til slutt, men veldig smørete... .. :-)