Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei.
Vil tipse om at eggeblandingen bør være kald før man har i smøret, og smøret kan gjerne være romtemperert slik at det ikke blir smørklumper igjen i smørkremen når du har pisket den, deretter kan du ha det i kjøleskapet en liten stund hvis den fortsatt er litt rennende. Den skal i utgangspunktet ikke være det når du har blandet alt når det e kaldt.
Det er heller ikke nødvendig med maisenna da blandingen tykner ganske mye når du koker den og når du pisker inne smøret blir den helt perfekt! :)