
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei.
Vil tipse om at eggeblandingen bør være kald før man har i smøret, og smøret kan gjerne være romtemperert slik at det ikke blir smørklumper igjen i smørkremen når du har pisket den, deretter kan du ha det i kjøleskapet en liten stund hvis den fortsatt er litt rennende. Den skal i utgangspunktet ikke være det når du har blandet alt når det e kaldt.
Det er heller ikke nødvendig med maisenna da blandingen tykner ganske mye når du koker den og når du pisker inne smøret blir den helt perfekt! :)