Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Ja, jeg har gjort det. 1 "pølse"/400 g romtemperert kransekakemasse deles i terninger og piskes sammen med eggehviter av 2 egg (70 g). Stekte dem på 180 grader i 8 - 10 minutter. Det ble kjempegodt!
Jeg halverte Kristines oppskrift på den gule kremen. Det holdt til en "pølse". Men - hadde jeg vært deg hadde jeg heller doblet kransekakemassen og laget dobbelt så mange som jeg laget, for de er uuutrolig gode.
Lykke til!