Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5368 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Etter å ha prøvd denne og feilet med at den ble skikkelig kornete så angret jeg veldig på at jeg ikke hadde sjekket engelske oppskrifter før jeg startet. Det er ganske dyre ingredienser, så det er kjipt å måtte kaste alt sammen.
I alle fall det jeg fant ut etter å ha saumfart utallige oppskrifter er at man ikke skal røre etter at det koker opp. For da krystalliserer sukkeret seg og man får en kornete røre. Det går helt fint å la den småputre i en god kjele uten å røre. Så det var veldig misvisende i denne oppskriften at man skulle røre kraftig hele tiden.