 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jeg har nå bakt disse for 3 gang. 2 ganger er de blitt tynne og sprø, en gang er de blitt tynne, men myke. Hver gang har jeg gjort det samme, og fulgt oppskriften på en prikk. Røren har vært luftig, og jeg har vendt inn melet, ikke brukt mikser. Jeg laget høye topper fremfor vide kladder før jeg stekte.
Nå har jo ikke Pernille fulgt oppskriften til punkt og prikke slik hun skriver, men likevel hatt suksess; jeg skal forsøke hennes måte neste gang. Jeg gir ikke opp!