
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Uff...skulle ønske at jeg leste kommentarene før jeg begynte å lage kaken. Det stemmer at sjokoladekremen ble altfor søt. Men nå har det oppstått et nytt problem. Glasuren har blitt til en klump av sjokolade. Kan det hende at jeg brukte alt for høy varme?
Jeg prøvde med å ta litt mer kremfløte oppi ...endte opp med marsipan-aktig konsistens som nektet å klistre seg på kaken. Jeg måtte bruke hender å 'feste' den på plass...Håper den sitter fast og smaker godt XD