Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Uff...skulle ønske at jeg leste kommentarene før jeg begynte å lage kaken. Det stemmer at sjokoladekremen ble altfor søt. Men nå har det oppstått et nytt problem. Glasuren har blitt til en klump av sjokolade. Kan det hende at jeg brukte alt for høy varme?
Jeg prøvde med å ta litt mer kremfløte oppi ...endte opp med marsipan-aktig konsistens som nektet å klistre seg på kaken. Jeg måtte bruke hender å 'feste' den på plass...Håper den sitter fast og smaker godt XD