 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nei, nei, nei.
Du må ikke koke multene, uansett om de er ferske eller frosne, for da blir smaken "ødelagt".
Bare rør dem sammen med sukker, etter smak.
Koking var noe man gjorde i "gamle dager", for å forlenge holdbarheten.
Nå fryser man ned syltetøyet i bokser, egnet for frysing. Jeg bruker fløte eller avklipte melkekartonger, som jeg bretter og teiper igjen. Det som ikke blir spist opp etter tining, kan godt fryses ned igjen.
Dette gjelder alt syltetøy. Lag det ferdig og frys ned. Har gjort dette i mangfoldige år.
Har du ikke mulighet til å fryse ned, ja da koker du syltetøyet.
Men syltetøy av bær blir best uten koking.