 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dersom du kokar moltesyltetøy, bør du ikkje ha i sukkeret medan du kokar moltene. Har du det, vil du få eit brunt syltetøy, slik som bileta her viser. Om du kokar moltene ferdig fyrst, trekkjer kjelen vekk frå plata, og rører inn sukkeret til det er løyst opp, bevarer du gulfargen på moltene. Dette er kanskje ikkje så viktig, men gjev eit friskare syltetøy, tykkjer eg. Bland gjerne inn litt konjakk el whiskey i moltene om du brukar dei til dessert.