
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Dersom du kokar moltesyltetøy, bør du ikkje ha i sukkeret medan du kokar moltene. Har du det, vil du få eit brunt syltetøy, slik som bileta her viser. Om du kokar moltene ferdig fyrst, trekkjer kjelen vekk frå plata, og rører inn sukkeret til det er løyst opp, bevarer du gulfargen på moltene. Dette er kanskje ikkje så viktig, men gjev eit friskare syltetøy, tykkjer eg. Bland gjerne inn litt konjakk el whiskey i moltene om du brukar dei til dessert.