 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jeg liker helst rårørte molter og fryser derfor det meste vi plukker, enten helt uten sukker og rører i sukker etter tining, eller ferdig rørte med sukker (personlig synes jeg smaken blir best hvis de røres ferdig før frysing). MEN jeg koker også alltid et par kilo for å ha til moltekrem. Jeg laget moltekrem av rå bær i flere år men syntes aldri jeg fikk til den helt riktige, fyldige moltesmaken - godt, ja men aldri perfekt. Inntil svigermor en gang - sånn i forbifarta - sa at hun måtte koke noe av moltefangsten til julens moltekrem - "skal moltekremen bli god, må det være kokt molte i". Det store lyset gikk opp for meg . Jeg kokte noe til moltesyltetøy, laget moltekrem og PlingeLing og Halleleluja, der satt'n - perfekt smak !
Forøvrig er jeg enig med Knut Krossbakken om at bærene må kokes opp og sukkeret røres i helt til slutt. Hvis bæra kokes med sukker blir det liksom litt seigt og nærmest som en grøt.
Men - som med det meste - alt dreier seg om smak og behag. Enhver får prøve seg fram og finne det som passer ens egen gane - noen liker si og noen liker så :)