
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Jeg liker helst rårørte molter og fryser derfor det meste vi plukker, enten helt uten sukker og rører i sukker etter tining, eller ferdig rørte med sukker (personlig synes jeg smaken blir best hvis de røres ferdig før frysing). MEN jeg koker også alltid et par kilo for å ha til moltekrem. Jeg laget moltekrem av rå bær i flere år men syntes aldri jeg fikk til den helt riktige, fyldige moltesmaken - godt, ja men aldri perfekt. Inntil svigermor en gang - sånn i forbifarta - sa at hun måtte koke noe av moltefangsten til julens moltekrem - "skal moltekremen bli god, må det være kokt molte i". Det store lyset gikk opp for meg . Jeg kokte noe til moltesyltetøy, laget moltekrem og PlingeLing og Halleleluja, der satt'n - perfekt smak !
Forøvrig er jeg enig med Knut Krossbakken om at bærene må kokes opp og sukkeret røres i helt til slutt. Hvis bæra kokes med sukker blir det liksom litt seigt og nærmest som en grøt.
Men - som med det meste - alt dreier seg om smak og behag. Enhver får prøve seg fram og finne det som passer ens egen gane - noen liker si og noen liker så :)