 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jeg har ikke testet det du beskriver. Men koker du multesyltetøyet med mye sukker 500 - 650 gram og passer på at syltetøyglassene er varme og steriliserte, så holder syltetøyet seg i mange måneder. Glassene steriliseres ved å ha dem i ovnen ved 100 grader i minst 10 minutter. Korkene kan legges i kokende vann. Ha varmt syltetøy på varme glass og lukk igjen lokket med en gang. Da danner det seg vakum i glasset slik at syltetøyet holder seg lenge.