Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5368 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei Anonym og Yvonne.
Anonym du kanske kan bruke H-melk, men da är ikke kaken vegan eller raw lenger. Jeg hade heller byttet ut mandelmelk mot fet kokosmelk eller söt sojamelk (båda innehållet emner som gör dem litt kremete.)
Yvonne: Det kan väre vanskelig å bytte ut cashewnötter mot noe annet, blötlagte cashewnötter får en kremete konsistens som ikke andre nötter har. Kanske en variant är at piske den fete kremen i en boks med kokosmelk til stiv krem? (Mange nötteallergikere kan spiste kokos.) Så kan du få ett kremete lag i alle fall.
Hilser veganmamman