
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei Anonym og Yvonne.
Anonym du kanske kan bruke H-melk, men da är ikke kaken vegan eller raw lenger. Jeg hade heller byttet ut mandelmelk mot fet kokosmelk eller söt sojamelk (båda innehållet emner som gör dem litt kremete.)
Yvonne: Det kan väre vanskelig å bytte ut cashewnötter mot noe annet, blötlagte cashewnötter får en kremete konsistens som ikke andre nötter har. Kanske en variant är at piske den fete kremen i en boks med kokosmelk til stiv krem? (Mange nötteallergikere kan spiste kokos.) Så kan du få ett kremete lag i alle fall.
Hilser veganmamman