Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5364 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
For det første er det presset fersk sitronsaft som skal brukes, sitronsaft fra flaske gir ikke samme smak, dessverre. For det andre er det veldig stor forskjell på ulike olivenoljer, og eventuelt kan oljen ha harsknet, noe som ikke vil gi god smak. For det tredje blir det ikke god smak med kun Dijon sennep, akkurat som Kristine skriver trenger man annen sennep i tillegg som "runder av" smaken av Dijon sennep. Da sennep er en så stor smaksetter i sausen, vil smaken av sennepen som brukes skjære igjennom kraftig. Jeg har en gang brukt kun Dijon sennep, og da ble sausen litt for bitter og skarp i smaken til at jeg skulle like den. Mitt forslag er at man blander til sennepen ved siden av og tester smaken for å se om man liker den, og liker man den kan den brukes i sausen. Smaken på Gravlakssausen skal være rund, litt søtlig og mild nok til å ikke ødelegge smaken av gravlaksen, men allikevel være litt skarp for å gi krydder. Lykke til med å finne ut akkurat hva som gjorde at din saus ikke ble vellykket. I tillegg vil jeg nevne for andre som eventuelt vurderer å lage sausen at det ikke fungerer med tørket dill, det må virkelig være frisk dill som brukes i sausen.