
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Aha! Jeg hadde akkurat lest innlegget om Gravlakssaus da jeg gikk inn på aïolien. Men samme sak gjelder for aiolien, unntatt for sennepen og selvsagt dillen, fordi her er det hvitløken som blir den store smaksetteren og er hvitløken dårlig blir sausen dårlig. Bruk så frisk hvitløk som mulig og fjern den innerste "grønne stilken" på hvitløksfeddet som ofte gir bitter smak. Vår hvitløk som vi finner i butikkene er ikke fersk, uansett hvor rart det høres ut, den har blitt fraktet langt og blitt "gammel" og litt tørr, det er derfor vi må fjerne stilken og jakte etter så nyimportert hvitløk som vi kan få tak i. Jeg får poste ovenstående kommentar på riktig saus, så de som leser den oppskriften er klar over fallgruvene når man lager gravlakssaus. Lykke til med å lage en nydelig aïoli!