Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5364 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Aha! Jeg hadde akkurat lest innlegget om Gravlakssaus da jeg gikk inn på aïolien. Men samme sak gjelder for aiolien, unntatt for sennepen og selvsagt dillen, fordi her er det hvitløken som blir den store smaksetteren og er hvitløken dårlig blir sausen dårlig. Bruk så frisk hvitløk som mulig og fjern den innerste "grønne stilken" på hvitløksfeddet som ofte gir bitter smak. Vår hvitløk som vi finner i butikkene er ikke fersk, uansett hvor rart det høres ut, den har blitt fraktet langt og blitt "gammel" og litt tørr, det er derfor vi må fjerne stilken og jakte etter så nyimportert hvitløk som vi kan få tak i. Jeg får poste ovenstående kommentar på riktig saus, så de som leser den oppskriften er klar over fallgruvene når man lager gravlakssaus. Lykke til med å lage en nydelig aïoli!