Add new comment

Aha! Jeg hadde akkurat lest innlegget om Gravlakssaus da jeg gikk inn på aïolien. Men samme sak gjelder for aiolien, unntatt for sennepen og selvsagt dillen, fordi her er det hvitløken som blir den store smaksetteren og er hvitløken dårlig blir sausen dårlig. Bruk så frisk hvitløk som mulig og fjern den innerste "grønne stilken" på hvitløksfeddet som ofte gir bitter smak. Vår hvitløk som vi finner i butikkene er ikke fersk, uansett hvor rart det høres ut, den har blitt fraktet langt og blitt "gammel" og litt tørr, det er derfor vi må fjerne stilken og jakte etter så nyimportert hvitløk som vi kan få tak i. Jeg får poste ovenstående kommentar på riktig saus, så de som leser den oppskriften er klar over fallgruvene når man lager gravlakssaus. Lykke til med å lage en nydelig aïoli!

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.