 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Prøvde to ganger, begge gangene med brentsmak. Ble bedre da jeg tok en bredbunnet gryte, varmet sakte opp under lokk. Når sukkeret blir stivt hever det seg fort med luftlomme under slik at det aldri smelter og det under blir brent. Ved å ha bred gryte blir laget tynnere og prosessen gikk fortere. Med lokk ble den ikke då uttørket, hurtigere. Når det hvite laget danner ett hardt lag brøt jeg det opp og rørte til tross for bokens,/siden her sin oppskrift. Så da fungerte det med egen vri på tredje forsøk.