
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Prøvde to ganger, begge gangene med brentsmak. Ble bedre da jeg tok en bredbunnet gryte, varmet sakte opp under lokk. Når sukkeret blir stivt hever det seg fort med luftlomme under slik at det aldri smelter og det under blir brent. Ved å ha bred gryte blir laget tynnere og prosessen gikk fortere. Med lokk ble den ikke då uttørket, hurtigere. Når det hvite laget danner ett hardt lag brøt jeg det opp og rørte til tross for bokens,/siden her sin oppskrift. Så da fungerte det med egen vri på tredje forsøk.