 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lagde denne over de siste par dagene til bursdag i dag. Smaker fantastisk, akkurat som troika, og det gleder en nordmann i Storbritannia. Tror ikke nøttebunnen min ble helt ist nok stekt, men tror jeg muligens vil prøve en ganache i stedet for kokesjokoladelaget, da jeg fant det vanskelig å dele kaka fint. Jeg fant også at sjokoladelaget ikke bandt til gele laget, men gikk helt fint å bare legge tilbake oppå etter å ha flyttet kaka til fat. Mulig det hadde vært verdt å prøve og flytte kaka til fat før sjokoladelaget ble helt på? Jeg burde også ha dekket til geleen på kanten av kaka da marsipanen har smeltet (som tipset sier) der det er kontakt.